ΠΑΟΚ: Tα δεδομένα για Οζντόεφ και Τάισον
Πέρα από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσει και κάποιες ανοικτές υποθέσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται, αλλά έχει την πρόθεση να τους κρατήσει στην Τούμπα.
Υπήρχε και μια κατηγορία παικτών όπου η απόφαση για την οριστική αποχώρηση είχε παρθεί εδώ και καιρό και αναφερόμαστε στους Λόβρεν, Βολιάκο, Σάστρε που επισήμως η ασπρόμαυρη ΠΑΕ τους ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις παικτών δεν είναι ο Τάισον αλλά και ο Οζντόεφ. Με τα δεδομένα όμως στην παρούσα φάση να είναι διαφορετικά.
Για τον Βραζιλιάνο, όπως σημείωσε και ο Γιώργος Μάντζιος μέσα από το metrosport.gr, η πρόθεση είναι να παραμείνει και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο να έχουμε εξελίξεις. Αν οριστικά αυτές είναι θετικές, το πιο πιθανό είναι ο παίκτης να ταξιδέψει στην Ολλανδία για να συναντήσει εκεί τη Δευτέρα την αποστολή και να αρχίσει προπονήσεις.
Το θέμα χειρίζονται αποκλειστικά ο Βιεϊρίνια με τον Μάτος και φυσικά αναφερόμαστε σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μια συνεργασία που είναι απόλυτα χρήσιμη και με μεσοπρόθεσμα οφέλη, αφού θυμίζουμε πως στις 23 του Ιούλη ο ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Λίσι θα ήθελε να έχει έναν παίκτη με εμπειρία σε αυτή τη θέση περιμένοντας αργότερα και άλλο ποδοσφαιριστή.
Αντίθετα, στο θέμα του Οζντόεφ η παραμονή του στην παρούσα φάση δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και μένει να φανεί αν υπάρξει ανατροπή. Πάντως, τόσο ο παίκτης όσο και η πλευρά της ΠΑΕ δεν θέλουν το συγκεκριμένο ζήτημα να γίνει σήριαλ. Τυπικά ο παίκτης μένει ελεύθερος την προσεχή Τετάρτη (1/7).