ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Λουσέ, «πρώτη» Ούγκρεσιτς και η αποστολή για Ατρόμητο
Με ένα επιπλέον αγωνιστικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Κυριακής (30/8) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο λόγος για τον Τομ Λουσέ, ο οποίος σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο και «η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Γάλλος μέσος δεν υπολογίζεται για το ματς στο Περιστέρι και έμεινε εκτός αποστολής από τον Αλέσιο Λίσι.
Κατά τα λοιπά, στην προπόνηση, στην οποία, όπως έχει ήδη καταγραφεί, παρευρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, συμμετείχε ο νεοαποκτηθείς Ογκνιέν Ούγκρεσιτς. Σε ό,τι αφορά το λοιπό ιατρικό δελτίο οι Καμαρά, Μεϊτέ και Σαρρής συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Ντεσπόντοφ ακολούθησε ατομικό.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Δικεφάλου με φόντο την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε rondo, ενώ έπειτα δόθηκε έμφαση στο τακτικό κομμάτι.
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στατικές φάσεις και το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα.
Ο Όγκνιεν Ούγκρεσιτς προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος.
Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, οι Καμαρά , Μεϊτέ και Σαρρής ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ντεσπόντοφ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.
Ο Τομ Λουσέ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο, με την κατάσταση του να επανεκτιμάται καθημερινά.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο:
Παβλένκα , Τσιφτσής , Μοναστηρλής, Κένι , Ελουστόντο , Χατζηδιάκος , Μιχαηλίδης , Μπαταούλας , Γιαννούλης , Μπάμπα , Γκόμεζ , Τέιλορ , Θυμιάνης , Σανταμαρία , Ζαφείρης , Πέλκας , Τάισον , Άλι , Σορετίρε , Ζίβκοβιτς , Χατσίδης , Εντιαγέ , Μύθου .
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- ΠΑΟΚ: Τι είπε στους παίκτες ο Ιβάν Σαββίδης
- ΠΑΟΚ: Μίλησε στους παίκτες ο Ιβάν Σαββίδης στην προπόνηση πριν από την αναχώρηση για την Αθήνα
- ΣΦ ΠΑΟΚ Βέροιας: «Όλα δείχνουν ότι ο κύκλος σου έχει κλείσει» - Επίθεση και σε ΑΣ για το μνημόνιο της Νέας Τούμπας
- Ούγκρεσιτς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ»