ΠΑΟΚ: Ομάδα και κόσμος με καθαρό μυαλό και πάθος για το βήμα πρόκρισης!
Τις βάσεις για να βρεθεί στο league phase του Conference League θέλει να βάλει σήμερα στις 20:45 (Metropolis 95.5 - metrosport.gr – OPEN ΤV) ο Δικέφαλος υποδεχόμενος την Μπραν στον πρώτο αγώνα των πλέι οφς της διοργάνωσης.
Ο ΠΑΟΚ που πλέον θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια, δεν μπορεί να έχει τη βοήθεια και του τιμωρημένου Ζίβκοβιτς που όπως έγινε γνωστό από χθες το βράδι, τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές για την απευθείας κόκκινη που είδε στις Βρυξέλλες και αυτό σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί ούτε στο ματς της Νορβηγίας!
Ο κόσμος της ομάδας είναι αποφασισμένος να βρεθεί στην Τούμπα αφήνοντας στην άκρη κάθε αρνητικό συναίσθημα που του δημιούργησε η αποχώρηση του Κωνσταντέλια διαψεύδοντας πανηγυρικά τις Κασσάνδρες που προκαταβάλουν επεισόδια και συναφή! Αλλωστε και χθες με την παρουσία της η αντιπροσωπεία των Συνδέσμων έστειλε το μήνυμα πως θα είναι και πάλι ο 12ος παίκτης δίπλα σε Λίσι και ποδοσφαιριστές για να παλέψουν όλοι μαζί για την πρόκριση!
Οι δεδομένες πλέον απουσίες σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης φέρνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα και κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Δημήτρης Πέλκας διεκδικεί θέση βασικού πίσω από τον φορ εφόσον ο Λίσι διατηρήσει το σχηματισμό σε 4-2-3-1 ενώ σε διαφορετική περίπτωση και σε σύστημα 4-3-3 θέση διεκδικεί ως τρίτο χαφ ο Λουσέ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Παβλένκα, στα δεξιά ο Κένι, στο κέντρο της άμυνας ο Χατζηδιάκος με τον Μιχαηλίδη και ο Γιαννούλης αντί του Μπάμπα στα αριστερά. Ο Ζαφείρης με τον Σανταμαρία στα χαφ θεωρούνται σίγουροι ενώ στα αριστερά της επίθεσης ο Τάισον, στα δεξιά σαφές προβάδισμα έχει ο Χατσίδης όπως και ο Μύθου από τον Εντιαγέ για την θέση του φορ.
Νωρίς σήμερα το μεσημέρι η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα βγάλει και σχετική ανακοίνωση με τις απαραίτητες οδηγίες για όσους βρεθούν στην Τούμπα με τη θύρα 8 να φιλοξενεί τους 100 περίπου φίλους της Μπραν.