ΠΑΟΚ: Με πένθος στη φανέλα για τον σπουδαίο Σούλη Μαρκόπουλο

Ο ΠΑΟΚ και ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ πενθεί
ΠΑΟΚ: Με πένθος στη φανέλα για τον σπουδαίο Σούλη Μαρκόπουλο

Η πρώτη επίσημη βραδιά της νέας σεζόν δεν θα μπορούσε να είναι ίδια. Γιατί απόψε, μαζί με την προσμονή για το πρώτο τζάμπολ, υπάρχει και η απουσία ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο θάνατος του Σούλη Μαρκόπουλου, ενός ανθρώπου που προσέφερε τα μέγιστα τόσο στον σύλλογο όσο και σε ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ, σκορπά βαθιά θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά και σε όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, να συνεργαστούν μαζί του ή να τον θαυμάσουν μέσα από το έργο του.

Έτσι, στο σημερινό πρώτο επίσημο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με πένθος στη φανέλα ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και απόψε αγωνιζόμαστε με πένθος στη φανέλα. Ελάχιστος φόρος τιμής στο σπουδαίο Σούλη Μαρκόπουλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ