ΠΑΟΚ Κ15: Νίκησε εκτός έδρας με σκορ 4-0 τον Άρη

Τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση
ΠΑΟΚ Κ15: Νίκησε εκτός έδρας με σκορ 4-0 τον Άρη

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το Πρωτάθλημα στη Super League K15 για τον ΠΑΟΚ, καθώς κέρδισε με το επιβλητικό σκορ 4-0 τον Άρη, εκτός έδρας.

Μάλιστα, οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και κατάφεραν από το 42ο λεπτό έως και το 74ο  να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα. 

Τα γκολ της νίκης για τον ΠΑΟΚ πέτυχαν κατά σειρά, ο Σιδέρης στο 42ο λεπτό, ο Βακουφάρης στο 48ο λεπτό, ο Ζώνιος στο 53ο λεπτό και ο Παπανίκος στο 74ο λεπτό. Μάλιστα ο Φίλος μοίρασε τις δύο πρώτες ασίστ, για τα ισάριθμα γκολ που πέτυχαν οι νεαροί συμπαίκτες του.

Στο παιχνίδι, έτσι όπως καταγράφηκε επίσημα από τον ΠΑΟΚ αναφέρονται τα εξής:

«Άνετη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα Νέων στη Super League Κ15. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 4-0 εκτός έδρας τον Άρη, στο ματς της 4ης αγωνιστικής (με την οποία ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Κ15), το οποίο διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας.

Από την αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ
Από την αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ

Το σκορ άνοιξε στο 42′ (να υπενθυμίσουμε ότι η διάρκεια του ημιχρόνου στο Πρωτάθλημα της Κ15 είναι 40 λεπτά), ο Σιδέρης από την ασίστ του Φίλου. Ο Φίλος πάσαρε και για το δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά στην Βακουφάρη, στο 48′ και στο 56′ ο Ζώνιος έκανε το 0-3, από την πάσα του Σιδέρη. Τέλος, στο 74′, ο Παπανίκου διαμόρφωσε το τελικό 0-4, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Νικολαΐδη.

Η αφιέρωση από τους νεαρούς του Δικεφάλου
Η αφιέρωση από τους νεαρούς του Δικεφάλου

Το επόμενο παιχνίδι για την Κ15 του ΠΑΟΚ, είναι το εντός έδρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ήταν η εξής: Ιατρίδης, Κουκουτζέλης, Δουμπής (65′ Κασιώλας), Νικολαΐδης, Σύψας, Σιδέρης (70′ Αλεξανδρίδης), Κωνσταντινίδης, Ζώνιος, Βακουφάρης (55′ Παπανίκου), Φίλος (55′ Παπαγεωργίου), Βλάχος (70′ Θεοδωρόπουλος)».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ