Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό (81-92) το απόγευμα της Κυριακής και στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή.
Ήταν μόλις η δεύτερη ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, η τέταρτη ήττα στο σύνολο, και η πρώτη εντός έδρας. Είναι φανερό ότι το ξεκίνημα της ομάδας ήταν μακριά από το αναμενόμενο και το πρόσημο είναι παραπάνω από θετικό στα μέχρι τώρα πεπραγμένα των Γιούρι Ζντοβτς, αλλά και των παικτών.
Είναι το καλύτερο ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει οι «Ασπρόμαυροι» στον 21ο αιώνα, με 11 νίκες σε 15 αναμετρήσεις. Στην Ευρώπη, το ρεκόρ είναι στο 5-1 έπειτα από έξι παιχνίδια καθώς και μια πρόκριση ως πρώτος του ομίλου. Η συνέχεια ακολουθεί στις 10/12, και το PAOK Sports Arena, με αντίπαλο την σλοβακική Πριεβίτζα, την οποία σας έχουμε αναλύσει.
Το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, καθώς έχουν υποχρεώσεις οι Εθνικές ομάδες. Το προπονητικό επιτελείο έδωσε στους παίκτες τετραήμερο ρεπό
προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν με την ίδια προσήλωση για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό (6/12, 16:00).
Μόνο ο Νίκος Περσίδης δεν θα ξεκουραστεί. Αυτό γιατί εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, με μια κλήση στην Εθνική ομάδα από τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Περσίδης
φέτος, έχει 8.3 πόντους (58.8% τρίποντο), 4 ριμπάουντ και μία ασίστ ανά 23.4 παρουσίας στο παρκέ.