ΠΑΟΚ: Επιμένει στις επαφές με Σάντος που βρίσκεται στην Αριδαία για να τιμήσει τον Μήνου
Το όνομα του Φερνάντο Σάντος ενεπλάκη ως υποψήφιο στέλεχος στο νέο οργανόγραμμα του ΠΑΟΚ και είναι γνωστό ότι από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έγινε κρούση στον πρώην προπονητή της ομάδας για να αναλάβει έναν σημαντικό διοικητικό ρόλο.
Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε σοβαρή εξέλιξη, αφού στην αρχική συζήτηση είχαν καταγραφεί κάποιες διαφορές στα «θέλω» του πολύπειρου Πορτογάλου, ωστόσο, η παρουσία του 71χρονου προπονητή στην Ελλάδα έδωσε στους ανθρώπους του επίσημου ΠΑΟΚ την ευκαιρία να κάνουν νέες επαφές.
Συγκεκριμένα, ο Σάντος, έχοντας μαζί του και τον πολύ καλό φίλο του από τα χρόνια του ΠΑΟΚ, Κώστα Ιωσηφίδη βρίσκεται στην Αριδαία για μία εκδήλωση στην οποία τιμώμενο πρόσωπο είναι ο πρώην συνεργάτης του στην Εθνική, Αντώνης Μήνου.
Οι πληροφορίες του metrosport.gr θέλουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχουν προχωρήσει σε πιο εντατικές επαφές και υπάρχει μία αισιοδοξία ότι μπορεί σύντομα να βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας.
*** Στη φωτό δίπλα στον Φερνάντο Σάντος ο Κώστας Ιωσηφίδης. Μαζί του όρθιοι από αριστερά προς τα δεξιά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώστας Αντωνίου, Αντώνης Μήνου και Νίκος Βαμβακούλας.
Photo Credits: aridaia365
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Ανδρέας Παπαμιμίκος: «Αυτή τη σεζόν είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ της ιστορίας του»
- Λουτσέσκου σε Σαββίδη σύμφωνα με τους Ρουμάνους: «Δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ»
- Ουκρανικό ΜΜΕ: «Τα βρήκαν ΠΑΟΚ-Ντιναμό για Κεντζιόρα, 1.000.000 ευρώ το κόστος»
- ΠΑΟΚ, ένας χρόνος μετά: Τα αστεία καθ' υπαγόρευσιν επιχειρήματα και το επιχορηγούμενο μίσος πέθαναν. Ζήτω η αλήθεια, η κοινή λογική και τα τέσσερα γράμματα