ΠΑΟΚ: «Απίθανο να παραμείνει στην Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ»

Το ποσό της μεταγραφής είναι πολύ υψηλό εκτιμούν στη Ρωσία
ΠΑΟΚ: «Απίθανο να παραμείνει στην Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ»

Ο Φεντόρ Τσάλοφ έφτασε στους 12 αγώνες πρωταθλήματος με την Καϊσέρισπορ, με κορυφαίο του αγώνα το γκολ και την ασίστ που κατέγραψε στον αγώνα κόντρα στη Ρίζεσπορ (2-0). Ο Ρώσος επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στην τουρκική ομάδα από τον ΠΑΟΚκαι το μέλλον του αποτελεί ερωτηματικό.

Η αγωνιστική παρουσία του Τσάλοφ στην Τουρκία δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με την «επόμενη μέρα» στην καριέρα του, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του και την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε με τον Δικέφαλο του Βορρά έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, μέχρι το 2027.

Οι τοποθετήσεις του ατζέντη, Μαλίκ Αρουτιούνοφ, δημιουργούν νέα σενάρια γύρω από το μέλλον του 28χρονου Μοσχοβίτη επιθετικού, καθώς όπως ανέφερε σχετικά, πολύ δύσκολα η Καϊσέρισπορ θα καλύψει τα οικονομικά δεδομένα και τις απαιτήσεις, ώστε να κάνει δικό της τον Τσάλοφ.

Παρά την αγωνιστική βελτίωση του Ρώσου φορ, το ποσό της μεταγραφής φαντάζει απαγορευτικό για την τουρκική ομάδα. Μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα, ο Μαλίκ Αρουτιούνοφ ανέφερε: «Ο Τσάλοφ τα πάει καλά στην Καϊσερίσπορ. Άρχισε να σκοράρει και να δίνει ασίστ. Μέχρι τώρα ήταν αρκετά άτυχος, καθώς σε πολλές περιπτώσεις είτε έβρισκε δοκάρι είτε σταματούσε πάνω στους τερματοφύλακες. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ δύσκολο να προχωρήσει η αγορά του, γιατί το ποσό της μεταγραφής είναι πολύ υψηλό».

Σχετικά με το μέλλον του Τσάλοφ μετά το καλοκαίρι, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν ομάδες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον Ρώσο φορ. Όπως σημείωσε σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για να προχωρήσει οποιαδήποτε προοπτική: «Πιστεύω ότι ο Φέντορ και ο ατζέντης του θα βρουν κάποια λύση. Πιθανότατα υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον παρακολουθούν, όμως όλα θα κριθούν από το κόστος της μεταγραφής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ