Στη… μετάφραση της ισοπαλίας (0-0) στο ντέρμπι του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς. Όπως τόνισε στο Metropolis 95,5 FM οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν για να μη χάσουν στο ντέρμπι, σχολιάζοντας τη δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ανδρέας Παντζιαράς μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» στον απόηχο του ισόπαλου ντέρμπι στο «Κ. Βικελίδης», ερμηνεύοντας την οπτική της δήλωσης του Μανόλο Χιμένεθ για το τελικό αποτέλεσμα. Στο ότι ο Άρης ναι μεν δεν κέρδισε κανένα από τα ντέρμπι που έδωσε, αλλά παράλληλα δεν έχασε από κανέναν στο γήπεδό του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τη δήλωση του Χιμένεθ όσον αφορά στο αποτέλεσμα του ντέρμπι: «Μιλάει δύο γλώσσες. Αυτή που θέλει να ακούσει ο κόσμος του Άρη, ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και τη δεύτερη, της πραγματικότητας, ότι μπήκε ο Άρης να μη χάσει. Δεν αρέσει αυτό τον κόσμο. Σαν προπονητής αυτό είδα, ο Άρης μπήκε για να μη χάσει. Αν θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα με την αλήθεια και βλέποντας-αναλύοντας τον αγώνα, ο Άρης δε ρίσκαρε, δεν έπαιξε επιθετικά. Δεν πήρε καμία εκτέλεση από τους πλάγιους επιθετικούς και τον Μορόν. Αυτά τα «εργαλεία» έχει ο προπονητής και το είδαμε με τις αλλαγές. Όταν στο 70’ μπαίνουν δύο ποδοσφαιριστές που ούτε τα μικρά τους ονόματα ξέρουν οι συμπαίκτες τους, δείχνει τη «γύμνια» του Άρη στον πάγκο. Ο Άρης είναι «γυμνός» σε ταχύτητα και γρήγορα πόδια στον άξονα με την φυγή του Μόντσου. Ο Χόνγκλα έπαιζε με κάρτα και δύσκολα πήγαινε σε δυνατό μαρκάρισμα. Και ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος. Καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ των τελευταίων ημερών. Δίκαιο το 0-0 σε ένα κάκιστο παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα. Εξαιρετική η εικόνα του Αθανασιάδη, που θύμισε τον Αθανασιάδη που είδαμε στα επίπεδα του Champions League. Ο Άρης έδειχνε σ’ έναν ουδέτερο θεατή, μια ομάδα να προσπαθεί περισσότερο στο ανασταλτικό κομμάτι. Έλλειπε η δημιουργία, οι εκτελέσεις, πολύ ψηλή ομάδα με αρκετούς παίκτες πάνω από το 1,85. Δεν ενθουσίασε».
Για τον Μορόν και την αντίδρασή του μετά την αλλαγή: «Είναι δεδομένο πως είναι σημείο αναφοράς στον Άρη με την εκτελεστική του δεινότητα ο Μορόν. Υπάρχουν διαστήματα που κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ντεφορμάρισμα ή οι προπονητές ζητούν και άλλα πράγματα στο πλάνο παιχνιδιού. Η αντίδρασή του είναι κάκιστη, δε μπορεί να δικαιολογηθεί. Λύνεται με συζήτηση στα αποδυτήρια. Από εκεί είτε βγαίνεις αγαπημένος, είτε βγαίνεις «σκοτωμένος». Ζητούμενο είναι να «κερδίσει» ο Άρης και πάλι τον Μορόν. Είναι πολύ σημαντική μονάδα στον Άρη. Θα είμαι περισσότερο υπέρ του να κριθεί, όταν τροφοδοτηθεί. Δεν πήρε ούτε μια πάσα σε φάση εκτέλεσης».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Βρείτε μας και στο spotify