Πάνοπλος με Νέα Κηφισιά
Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο (8/11, 5μ.μ., NS2 & NS2 HD/ Λ.π.Λ/ κεκλεισμένων των θυρών) για την 5ηαγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ την ΑΕΝΚ Δημουλάς, με στόχο να διατηρήσει το αήττητο που έχει εντός των τεσσάρων γραμμών, στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε παρακολούθηση του αντιπάλου σε βίντεο.
Ο κόουτς του Άρη δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και η ομάδα του θα παραταχθεί πλήρης στο δύσκολο ματς με τη Νέα Κηφισιά, η οποία μετρά μόνο μία ήττα, από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα της.
Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες πρόσφατα, στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όταν η Νέα Κηφισιά νίκησε τον Άρη με 73-69.

