Πανιώνιος: «Κλειδώνει» ο Φεράντο για τον πάγκο ενόψει της νέας σεζόν
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον Πανιώνιο ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κυανέρυθροι» θα αγωνίζονται και την επόμενη περίοδο στη Super League 2 και ο στόχος που έχει τεθεί είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την επιστροφή στα μεγάλα «σαλόνια».
Για τον σκοπό αυτό, η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιδιώκει τη συμφωνία με ένα όνομα από το «πάνω ράφι» για το πόστο του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι άνθρωποι του Πανιωνίου βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Χουάν Φεράντο.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές επί της ουσίας τα έχουν βρει σε προφορικό επίπεδο και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν και τυπικά οι υπογραφές για να επικυρωθεί και επισήμως το deal.
Ο 45χρονος Ισπανός προπονητής κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στο ευρύ κοινό. Διαθέτει σημαντική εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας εργαστεί κατά το παρελθόν σε Εργοτέλη, ΝΠΣ Βόλο και Πανσερραϊκό. Μάλιστα, στη θεσσαλική ομάδα είχε δύο διαφορετικές θητείες, με την τελευταία να ολοκληρώνεται τον περασμένο Φεβρουάριο.
Προφορική συμφωνία με Μάναλη
Εκτός, όμως, από τη συμφωνία με τον Φεράντο, ο Πανιώνιος είναι μια ανάσα και από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάναλη.
Όπως έχει ήδη καταγραφεί, ο 32χρονος φορ και πρώτος σκόρερ του Ηρακλή την περσινή χρονιά με 12 γκολ έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με τους «κυανολεύκους», ωστόσο θεωρείται απίθανο να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μετά την έλευση του Βάλτερ Ματσάρι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μεταξύ Πανιωνίου και Μάναλη υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία και απομένει να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή για να γίνει και τυπική η συμφωνία.