Παναθηναϊκός: Sold out μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια στο Game 3 με τη Βαλένθια
Εξαντλήθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ τα εισιτήρια για το Game 3 της σειράς playoffs της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκός και τη Βαλένθια.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε καθολικό sold-out για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη ζήτηση από τους φιλάθλους των «πρασίνων».
Τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς θα πραγματοποιηθούν στην Roig Arena (28/4 και 30/4), με τον Παναθηναϊκό να επιδιώκει τουλάχιστον μία νίκη στην Ισπανία, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Σε περίπτωση που η σειρά επιστρέψει στην Αθήνα για τέταρτο παιχνίδι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι και αυτό θα οδηγηθεί σε άμεσο sold-out, με το ενδιαφέρον του κόσμου να παραμένει ιδιαίτερα υψηλό.
«Σε λιγότερο από 6 ώρες, στείλατε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Το σπίτι μας είναι έτοιμο για άλλη μία μάχη! Τα εισιτήρια για το Game 3 απέναντι στη Valencia Basket έχουν εξαντληθεί. Η αφοσίωσή σας είναι η δύναμη που μας οδηγεί και την Τετάρτη 6 Μαΐου, η ατμόσφαιρα στο Telekom Center Athens θα είναι εκκωφαντική!
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ», αναφέρει το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός