Τσέντι Όσμαν: Τουρκικά δημοσιεύματα τον «στέλνουν» στην Εφές-Πώς απαντά ο Παναθηναϊκός

Για επιστροφή του Τζέντι Όσμαν στην Τουρκία και την Αναντολού Εφές κάνει λόγο η τουρκική Fanatik
Τσέντι Όσμαν: Τουρκικά δημοσιεύματα τον «στέλνουν» στην Εφές-Πώς απαντά ο Παναθηναϊκός

Για επιστροφή του Τζέντι Όσμαν στην Τουρκία και την Αναντολού Εφές κάνει λόγο η τουρκική Fanatik σε σημερινό της δημοσίευμα, τονίζοντας πως «Ο Όσμαν είναι επίσης ανοιχτός στο να φύγει και έχει αποδεχτεί την προσφορά της Εφές, που αναμένεται να καταβάλει ένα buy out».

«Ο Όσμαν επιστρέφει σπίτι μετά από εννιά χρόνια! Η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς. Μετά την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν από τον Παναθηναϊκό, ο Τζέντι πρόκειται επίσης να αποχαιρετήσει την Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός, έχοντας χωρίσει τους δρόμους του με τον Αταμάν, προσέλαβε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως νέο προπονητή του, και έχει μαθευτεί ότι ο Όσμαν είναι επίσης ανοιχτός στο να φύγει και έχει αποδεχτεί την προσφορά της Εφές, που αναμένεται να καταβάλει ένα buy out, μετά το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή. Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε στην Εφές μεταξύ 2011 και 2017», αναφέρει το τουρκικό Μέσο.

Όπως τόνισε general manager της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, στην Foxbet, «Δεν έχει έρθει κανένας παίκτης μας και δεν υπάρχει καμία σκέψη στο μυαλό μας να φύγει κανένας. Για τον Γκραντ δεν έχουμε την παραμικρή ενόχληση, για τον Όσμαν είναι λογικό να ενδιαφέρονται τουρκικές ομάδες. Κι εμείς θα ενδιαφερόμασταν για έναν Έλληνα παίκτη τέτοιου επιπέδου. Πώς όμως θα φύγει; Έχει συμβόλαιο. Διαψεύδουμε το δημοσίευμα στην Τουρκία. Η ομάδα που θέλει τον Χουάντσο περισσότερο από όλες είναι ο Παναθηναϊκός και η ομάδα που θέλει να βρίσκεται ο Χουάντσο είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Πέρα από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, έχει τη νοοτροπία που αρμόζει στον Παναθηναϊκό ως παίκτης και ακόμη περισσότερο ως άνθρωπος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ