Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εγκαινιάζει μια νέα σειρά θεματικών βίντεο με στόχο να αναδείξει το όραμα και τη φιλοσοφία πίσω από το νέο γήπεδο του συλλόγου στον Βοτανικό, καθώς το εμβληματικό πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης προχωρά σταθερά προς την υλοποίησή του.
Το νέο «πράσινο παλάτι» αναμένεται να αποτελέσει το πιο σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας, αντάξιο της ιστορίας και του μεγέθους του Παναθηναϊκού.
Η σειρά βίντεο θα φέρει τον τίτλο «Εν Αθήναις» και κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζει μια διαφορετική πτυχή του μεγάλου έργου, φωτίζοντας όχι μόνο την αρχιτεκτονική και λειτουργική του διάσταση, αλλά και τη συναισθηματική σύνδεση της ομάδας και των φιλάθλων με το νέο τους «σπίτι».
Το πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «Τα θεμέλια», φιλοξενεί τον θρύλο του συλλόγου, Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος πραγματοποιεί ένα ταξίδι μνήμης από τη Λεωφόρο της δεκαετίας του ’60 μέχρι τις πρώτες κολόνες του υπό κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό. Με εμφανή συγκίνηση, ο παλαίμαχος άσος εκφράζει την ελπίδα και την επιθυμία του να δει από κοντά την ομάδα της καρδιάς του να αγωνίζεται στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδο.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του Παναθηναϊκού, το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του, παίρνει «σάρκα και οστά». Ξεδιπλώντας ανά φάση τα στάδια του κορυφαίου project, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωρά σε μία σειρά σχετικών θεματικών videos, τα οποία θα προβάλλονται από όλα τα κανάλια επικοινωνίας του συλλόγου.
Το «Εν Αθήναις», όπως τιτλοφορείται, στοχεύει να αναδείξει το μεγαλείο του σπουδαίου έργου, να οραματιστεί μαζί με τα εκατομμύρια φιλάθλων του Παναθηναϊκού το μέλλον του συλλόγου όπως αυτό θα διαμορφωθεί μετά την ολοκλήρωση του project, να «μιλήσει» στο συναίσθημα του κόσμου και στην ανατριχίλα που διαπερνά τον παναθηναϊκό οργανισμό χάρη στην προσμονή της νέας εποχής που θα ανατείλει με την κατασκευή του γηπέδου.
Κάθε επεισόδιο θα διαρκεί περί τα τρία λεπτά και θα έχει μια ξεχωριστή θεματολογία, συνθέτοντας βήμα – βήμα όλα τα κομμάτια που ενωμένα διαμορφώνουν το τέλειο παζλ του σχήματος Παναθηναϊκός – Αθήνα – Ελλάδα – Ευρώπη. Η διαδρομή θα περιλαμβάνει τα πάντα: από τα θεμέλια έως το λαμπρό μέλλον και από τις μνήμες της «Λεωφόρου» μέχρι την ιστορικότητα του χώρου, όπου θα ανεγερθεί το καινούργιο σπίτι του Τριφυλλιού.
Το ταξίδι του «Εν Αθήναις» ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις χρονικές παρυφές της αποπεράτωσης του γηπέδου.
Στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο τιτλοφορείται «Τα θεμέλια», ο Αντώνης Αντωνιάδης, εκ των κορυφαίων σκόρερ της ιστορίας του συλλόγου αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, μας… παίρνει από το χέρι με τον αφηγηματικό του λόγο, και μας οδηγεί από τη Λεωφόρο της δεκαετίας του ’60 στις κολόνες του νέου γηπέδου. Η συγκίνηση του Ψηλού είναι διάχυτη και αποτυπώνεται απόλυτα με τη φράση «Ανυπομονώ να με έχει ο Θεός καλά να το προλάβω»! Καλή απόλαυση!».