Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Τσάπρας- Δίχως Καμαρά με Αστέρα AKTOR

Μια σημαντική επιστροφή για τον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Τσάπρας- Δίχως Καμαρά με Αστέρα AKTOR

Ευχάριστα νέα για τον Τζέικομπ Νίστρουπ προέκυψαν από τη σημερινή (11/9) προπόνηση του Παναθηναϊκού, στην οποία συμμετείχε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας.

Ο ακραίος μπακ του Παναθηναϊκού, συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση μετά την θλάση που τον ταλαιπώρησε στα τέλη του Αυγούστου.  Πλέον, υπολογίζεται κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ και ο Πέδρο Τσιριβέγια ενσωματώθηκε στις προπονήσεις, ακολουθώντας μέρος του προγράμματος.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας την Παρασκευή το απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης». Παράλληλα, ο Πέδρο Τσιριβέγια, ο οποίος επίσης επιστρέφει από τραυματισμό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στη χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο».

Χωρίς Καμαρά με Αστέρα AKTOR

Μετά την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό (13/9, 21:30). 

Ωστόσο, στη χθεσινή νίκη (10/9, 3-1) κόντρα στην Κηφισιά, ο Ετιέν Καμαρά δέχτηκε την τρίτη κίτρινη κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Η τετράδα αγώνων που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό είναι απέναντι σε ΠαναιτωλικόΚαλαμάτα εκτός (20/09), Ολυμπιακό εκτός (11/10) και Αστέρα AKTOR εντός (18/10).

Έτσι, το τεχνικό επιτελείο των Πρασίνων επέλεξε το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα AKTOR προκειμένου ο Καμαρά να εκτίσει την ποινή του. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ