Παναθηναϊκός: 4Χ4 κόντρα στον Παναιτωλικό και μόνος πρώτος

Τη νικηφόρα πορεία του στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League συνέχισε ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός: 4Χ4 κόντρα στον Παναιτωλικό και μόνος πρώτος

Τη νικηφόρα πορεία του στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League συνέχισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-0 του Παναιτωλικού για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και έφτασαν δίκαια στην τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, η οποία τους φέρνει μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Βισέντε Ταμπόρδα άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά, αξιοποιώντας την εξαιρετική σέντρα του Αντίνο. Ο Αργεντινός, ωστόσο, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την εμφάνισή του, καθώς έξι λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Τη σκυτάλη πήρε ο Αζεντίν Ουναΐ. Ο Μαροκινός μέσος επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την εξαιρετική του κατάσταση, καθώς στο 39’ έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο και συνέχισαν να απειλούν.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός βρήκε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Καλάμπρια κέρδισε πέναλτι στο 90’+1’ και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, διαμορφώνοντας στο επόμενο λεπτό το τελικό 3-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Νίστρουπ): Πένια, Καλάμπρια, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Κυριακόπουλος, Καμαρά, Λούζα (61’ Κάνγκουα), Ταμπόρδα (20’ λ.τρ. Λιβάι Γκαρσία), Ουναΐ (61’ Τεττέη), Αντίνο (76’ Πελίστρι), Ντέσερς (76’ Τσάπρας).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου)
: Κουτσερένκο, Μαυρίας (63’ Προδρομίτης), Γκράναθ, Στάγιτς, Αποστολόπουλος, Σατσιάς (30’ λ.τρ. Εστεμπάν), Εράκοβιτς (57’ Οπόκου), Μπάσι, Άλεξιτς (46’ Νακάμπα), Τζενέπο, Μεχία (57’ Μπάτζι).

Κόλλησαν στο μηδέν Κηφισιά και Λεβαδειακός

Χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα παραμένουν Κηφισιά και Λεβαδειακός, οι οποίοι έμειναν στο 0-0 στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Το αποτέλεσμα αυτό συνιστά τον πρώτο βαθμό για τους Βοιωτούς, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη σκοράρει ύστερα από τέσσερα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες αξιόλογες ευκαιρίες και να δυσκολεύονται σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι. Η Κηφισιά είχε την καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης, όταν ο Μπένι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 76ο λεπτό.

Κηφισιά (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρεζ, Αποστολάκης (46' Μανσό), Ούγκο Σόουζα, Πέτκοφ, Αμπάντα, Ρουκουνάκης, Γιαγκνέ, Αντόνισε (61' Εμπουλά), Πόμπο (46' Θεοδωρίδης), Μπένι, Σαγάλ (83' Γκέρσον Σόουζα)

Λεβαδειακός (Ηλίας Χαραλάμπους): Ελιάσι, Πάντεα, Κορνέζος, Τσιβελεκίδης, Βήχος, Νίκας, Κωστή (70' Γκούμας), Σουτ (52' Συμελίδης), Ούρσι (52' Εμμανουηλίδης), Μπαλντέ (69' Μπάουζα), Κομπνάν (79' Οζέγκοβιτς).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ