Ούτε στη φιέστα δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται ο Μαρινάκης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε κανονικά το «παρών» στη φιέστα του Ολυμπιακού ενώ βάσει των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί δεν θα μπορούσε να παραβρίσκεται στην εκδήλωση.
Στην πρόταση του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου, αναγράφεται ότι: «η απαγόρευση ενασχόλησής με το ποδόσφαιρο σημαίνει: την απόλυτη αποκοπή του κατηγορούμενου από κάθε είδους δράση, συμπεριφορά ή εκδήλωση ή ενασχόληση σχετική με το άθλημα αυτό, εκτός από θέματα αμιγώς και μόνο οικονομικής φύσεως και στα καθαρώς οικονομικά ζητήματα μιας ΠΑΕ.», όπως αναφέρει η Live Sport
Άρα λοιπόν ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» δεν μπορεί να παρευρεθεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση που έχει σχέση με την ομάδα και το άθλημα, συνεπώς και στην φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.