Ακόμη μία νίκη της νυν διοίκησης της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής και του νομικού επιτελείου της αποτέλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που έγινε γνωστή την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου.
Το αίτημα του Στράτου Ευγενίου, το οποίο αφορούσε την ανατροπή της αρχικής απόφασης, η οποία ενέκρινε την κατοχή της
πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη απορρίφθηκε από την ΕΕΑ, τουτέστιν σημαίνει ότι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης
συνεχίζει να είναι κανονικά μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας.
Μάλιστα, η έκβαση της υπόθεσης και
το θετικό αποτέλεσμα με τη νέα νομική νίκη για τους κυανόλευκους εκτός από ικανοποίηση προκάλεσε και οργή.
Οργή στον Ηρακλή και τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, γιατί διαπιστώνουν καθημερινά, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι γίνεται ένας συστηματικός πόλεμος, όχι μόνο προς το πρόσωπο του μεγαλομετόχου της ομάδας, αλλά και προς τη ίδια την ομάδα.
Τη στιγμή, μάλιστα, που ο Ηρακλής απέχει μόλις έξι αγωνιστικές από την επιστροφή του στη Super League 1, στη φυσική του θέση, μετά από εννιά δύσκολα, προβληματικά και γεμάτα πίεση χρόνια.
Οπως λένε στη Μίκρα η πολεμική αυτή ακολουθείται από αλλεπάλληλες καταγγελίες, που έχουν κατατεθεί κατά της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την πρόσληψη του δικηγόρου, Γιώργου Παναγόπουλου, που είναι και δικηγόρος του Στράτου Ευγενίου, αλλά παράλληλα κινείται κατά της ΠΑΕ, με στόχο να ενεργοποιήσει παλιά χρέη, που δεν έχουν σχέση με την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής.
Επίσης, άνθρωποι της ομάδας μεταφέρουν ότι έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα καταγγελίες σε βάρος του κ. Μονεμβασιώτη στον υπουργό, Γιάννη Βρούτση, την Εισαγγελία του ΑΠ, αλλά και την ΕΕΑ.
Οργή επίσης επικρατεί και για το γεγονός που μεταφέρεται από τους κυανόλευκους για προσπάθεια του πρώην μεγαλομετόχου της ομάδας να παραπλανήσει το ΓΕΜΗ και να αντικαταστήσει τη διοίκηση, προκειμένου να υφαρπάξει την ΠΑΕ για την απόσπαση χρημάτων. Το «κατηγορώ» των κυανόλευκων αφορά και τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή προκειμένου να κάνει αγωγή εναντίον της ΠΑΕ, αλλά και κατά των κ.κ. Παναγόπουλου και Ατλαμάζογλου (αμφότεροι έχουν αντιδικία με την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής) που έχουν κάνει τα πάντα όπως λένε χαρακτηριστικά με δικόγραφα για να υπάρξει καταστροφή και οικονομική εξόντωση του Ηρακλή, μέχρι και με προσβολή της βαθμολογικής κατάταξης της ομάδας. Την περίοδο που ο Ηρακλής κάνει πρωταθλητισμό και είναι πρώτος και μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Στον Ηρακλή είναι έτοιμοι να κινηθούν ποινικά, καθώς ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ποινικές ενέργειες και αποκάλυψη ονομάτων.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify