Οπαδοί της Νιουκάστλ την «πέφτουν» στην κοπέλα του Βάρντι!

Οπαδοί της Νιουκάστλ την «πέφτουν» στην κοπέλα του Βάρντι!

Ο παίκτης της Λέστερ βρίσκεται στο στόχαστρο των κορυφαίων ομάδων στο «νησί» που μπορούν να του προσφέρουν «χρυσάφι» σε αντίθεση με την ουραγό Νιουκάστλ τα «κουκιά» της οποίας είναι μετρημένα. 



Ωστόσο οι φίλοι της ομάδας σκέφτηκαν πως μπορεί ο άνδρας να είναι το κεφάλι, αλλά η γυναίκα είναι ο λαιμός, οπότε προσπαθούν να πείσουν πρώτα την κοπέλα του Άγγλου επιθετικού. 



Η Μπέκι Νίκολσον λοιπόν δέχεται «επιθέσεις» στο λογαριασμό της στο twitter από οπαδούς που υποστηρίζουν τις «καρακάξες» οι οποίοι προσπαθούν να την πείσουν για το πόσο ωραία είναι η ζωή στην πόλη που βρέχει ο ποταμός Τάιν.

 

Η συγκεκριμένη ιστορία μάλιστα ξεκίνησε όταν η Μπέκι, ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter μια φωτογραφία από την αυλή του σπιτιού της, στην οποία κάποιος είχε αφήσει μια φανέλα της Νιουκάστλ.