Ομπράντοβιτς: «Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ομπράντοβιτς: «Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για τη σπουδαία νίκη που πέτυχε (101-91), ενώ μίλησε και για την άνοδο του πρωταθλήματος, αλλά και για τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη, παίξανε με ενέργεια στο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους τους παίκτες μου και να τους ευχαριστήσω, γιατί παλέψανε μέχρι το τέλος. Σε δύσκολες στιγμές, επέστρεψαν. Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν τα λάθη. Ο Άρης βρήκε πόντους από τα λάθη». 

Για το που ερμηνεύει τα πολλά λάθη: «Είναι προφανές ότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνουν τα λάθη που κάνουν. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι και όπως όλα τα πράγματα χρειάζεται προσπάθεια. Κάποιοι παίκτες έχουν περισσότερα παιχνίδια παρά προπονήσεις. Όταν αρχίσεις να δουλεύεις με έναν παίκτη απευθείας από τα παιχνίδια τότε είναι λογικό. Αλλά τους εμπιστεύομαι και προχωράμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να φτάσουμε στο σημείο που πρέπει να είμαστε».

Για τον Σπανούλη: «Δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε. Ξέρετε όλοι πως ήταν ως παίκτης, υπήρξε προπονητής στη Μονακό, προπονεί την Εθνική. Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να του δώσω».

Για το που ερμηνεύει την ήττα: «Το είπα και πριν ότι κάναμε λάθη, αλλά χάσαμε αρκετές βολές. Είναι κάτι που οδήγησε και στο αποτέλεσμα. Από εδώ και πέρα πρέπει να παίζουμε πιο ήρεμα. Είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που έχουμε περισσότερα λάθη από ασίστ».

Για το αν θεωρεί ότι το πρωτάθλημα έχει περισσότερους από δύο διεκδικητές: «Ήδη μίλησα για αυτό στην αρχή της σεζόν. Μόνο καλό μπορεί να είναι. Ο Άρης είναι μια εξαιρετική ομάδα, όπως και ο ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες που πρέπει να σεβαστούμε».

Για το τι άλλαξε από την τελευταία φορά που αντιμετώπισε τον Άρη στο Αλεξάνδρειο: «Ένα πράγμα που ισχύει πάντα εδώ είναι η εξαιρετική ατμόσφαιρα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, συνεχίζουν να υποτηρίζουν την ομάδα τους. Είναι μια παράδοση για τους οπαδούς του Άρη».

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ