Ολυμπιακός: Πρώτη εμφάνιση για Φρόιλερ και Τικνιζιάν με τον Ατρόμητο

«Ερυθρόλευκη» πρεμιέρα με τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα
Ολυμπιακός: Πρώτη εμφάνιση για Φρόιλερ και Τικνιζιάν με τον Ατρόμητο

Σε πόλο έλξης για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που θα βρεθούν στις κερκίδες για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (22/8, 21:30), αναμένεται να μετατραπούν οι Φρόιλερ και Τικνιζιάν, οι οποίοι είναι έτοιμοι να καταγράψουν τα πρώτα τους αγωνιστικά λεπτά με τα «ερυθρόλευκα».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών στις επιλογές του, γνωστοποιώντας τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ορτέγκα, Πόποβιτς, Στουρνάρας, Σάλιακας, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζιάν, Φορτούνης, Σα, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Φρόιλερ, Τσικίνιο, Ροντινέι, Έσε, Ρόκα, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Ζότα Σίλβα, Κλέιτον.

Μεντιλίμπαρ για συνάντηση με Μαρινάκη: «Έπρεπε να παρθούν αποφάσεις»

Για την τρίωρη διάρκειας συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε εκτενώς στις αποφάσεις που πάρθηκαν, ιδιαίτερα για τη μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρόλευκων», μετά τις αδυναμίες που έδειξαν στους δύο αγώνες με τη Ναϊμέγκεν για τα προκριματικά του Champions League.

«Ήταν θέματα του συλλόγου. Ήταν θέματα της ομάδας που έπρεπε να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις. Ήταν μια συνάντηση που πήγε καλά, παρόλο που κράτησε πολλές ώρες.

Νομίζω πως είμαστε σε μια φάση και μέχρι να κλείσει η μεταγραφική αγορά οπού γίνονται και θα γίνουν πολλές αλλαγές. Δεν είμαστε μόνο εμείς.

Συμβαίνει και σε άλλους συλλόγους το ίδιο. Δεν συμβαίνει μόνο εδώ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και μας προκαλεί μια νευρικότητα, αλλά έτσι θα πάει η κατάσταση μέχρι να κλείσει η μεταγραφική αγορά.

Θα φύγει και θα έρθει κόσμος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ