Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ
Το δικό του αγωνιστικό πλάνο ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' ετοιμάζει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον έμπειρο τεχνικό να θέλει να δει διαφορετική εικόνα από την ομάδα του εντός του γηπέδου , απέναντι σε μία ομάδα που τον ''πλήγωσε'' φέτος.
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναμετρώνται για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Superleage , με κύριο διακύβευμα τους τη δεύτερη θέση , περιμένοντας και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ώστε να δουν τη διαφορά από την πρωτοπόρο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού , προσανατολίζεται στο να αλλάξει πράγματα τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό μισό του.
Πιο συγκεκριμένα, σκέφτεται τον Μπρούνο αντί του Ορτέγκα για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο τελευταίος έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με τον Ζίβκοβιτς, ενώ βασική του σκέψη είναι η χρησιμοποίηση του Ποντένσε ως βασικού , με τον Ροντινέι να επιστρέφει στην άμυνα του.
Ολυμπιακός: Ρήξη χιαστού ο Γιουσούφ Γιαζίτσι
Πρόβλημα προέκυψε χθες στον Ολυμπιακό με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών , με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην μπορεί να τον υπολογίσει με φόντο τόσο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Superleague , όσο και για την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε και αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Πέμπτης , ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού.
Η ζημιά είναι στο ίδιο γόνατο που είχε τραυματιστεί και πέρσι, στις 27 Οκτωβρίου του 2024 στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια ο Τούρκος αγωνίστηκε σε 27 αγώνες με τους Πειραιώτες πετυχαίνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.