Ολυμπιακός: Ο Γουόκαπ «πολύ χαρούμενος» για τη μεταγραφή του
Ο Τόμας Γουόκαπ είναι πλέον παίκτης της Ντουμπάι BC, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έναντι 2,5 εκ. ευρώ. Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά τα νέα δεδομένα, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε «πολύ χαρούμενος» που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντουμπάι.
Αποχώρησε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς οι σχέσεις των δύο πλευρών ήρθαν σε απόλυτη ρήξη. Μετά από ένα σήριαλ που κράτησε αρκετές εβδομάδες, ο Τόμας Γουόκαπ δε θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα, συνεχίζοντας στην Ντουμπάι BC.
Ο 33χρονος γκαρντ έδωσε το πρώτο του μήνυμα μετά τη μεταγραφή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας συνεργασίας (έναντι 9,6 εκ. δολάρια!) τονίζοντας, απευθυνόμενος στη νέα του ομάδα: «Καλησπέρα στην οικογένεια της Ντουμπάι, είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου αυτή και για το να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τους προπονητές μου, αλλά και τους οπαδούς. Θα είναι μια υπέροχη χρονιά. Τα λέμε σύντομα».
Υπενθυμίζεται πως ο Τόμας Γουόκαπ κατέκτησε τη Euroleague πέρσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας κατά μέσο όρο 5,3 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.