«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για Ουναΐ»
Το όνομα του Αζεντίν Ουναΐ επιστρέφει δυναμικά στο μεταγραφικό προσκήνιο, με τις τελευταίες πληροφορίες από το εξωτερικό να φέρνουν στο παιχνίδι και ελληνικές ομάδες.
Ο 26χρονος Μαροκινός χαφ, ο οποίος είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, βρίσκεται στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων που εξετάζουν την περίπτωσή του.
Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Εκρέμ Κονούρ, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός παρακολουθούν στενά την κατάσταση γύρω από τον διεθνή μέσο και έχουν ενημερωθεί για τα δεδομένα της υπόθεσης.
Ο Ουναΐ αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με υψηλή τεχνική κατάρτιση και σημαντικές παραστάσεις σε κορυφαίο επίπεδο, γεγονός που τον έχει μετατρέψει σε έναν από τους παίκτες που συγκεντρώνουν έντονο ενδιαφέρον στη μεταγραφική αγορά.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων θα μετουσιωθεί σε επίσημη κίνηση για την απόκτησή του.
Ο Ουναΐ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2030 με την Τζιρόνα, ωστόσο ο υποβιβασμός του καταλανικού συλλόγου έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα γύρω από το μέλλον του.
Παρότι ο Άγιαξ φέρεται να έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ στο παιχνίδι βρίσκονται επίσης ομάδες όπως η Φιορεντίνα και η Τζένοα, η υπόθεση του Μαροκινού μέσου παραμένει ανοιχτή.
Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να διατηρεί έντονο ενδιαφέρον για τον 26χρονο χαφ, εξετάζοντας τις πιθανότητες μιας κίνησης, την ώρα που ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις, χωρίς να έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του.
Παρά το γεγονός ότι στο συμβόλαιο του Αζεντίν Ουναΐ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ενδέχεται να επηρεάσουν τα δεδομένα της υπόθεσης.
Ο υποβιβασμός της Τζιρόνα έχει δημιουργήσει νέα πραγματικότητα για τον καταλανικό σύλλογο, ο οποίος καλείται να εξετάσει τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μία προσφορά λίγο πάνω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ποσό ικανό να οδηγήσει το City Football Group στην απόφαση για την παραχώρηση του Μαροκινού μέσου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Ισπανία: Ασταμάτητη μετά το Μαρόκο-Το απίθανο σερί απέναντι σε «ευρωπαϊκές εθνικές»
- Μπόνο, ο απόλυτος «δήμιος» των πέναλτι: Στη... λίστα του και ο Εμπαπέ
- Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε τη μεταγραφή του Φαν Ντρόνγκελεν
- Παναθηναϊκός: Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοί του-Το υπογκρούπ του Conference League