Ολυμπιακός: Επέστρεψε Ρέντη ο Ελ Κααμπί

Χαμόγελα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στου Ρέντη
Ολυμπιακός: Επέστρεψε Ρέντη ο Ελ Κααμπί

Χαμόγελα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στου Ρέντη, καθώς είδαν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να στέκεται όρθιος και έτοιμος να δουλέψει και να δώσει τη μάχη της μεγάλης επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους. 

Ο Μαροκινός επιθετικός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο και στις 5 του Σεπτέμβρη πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά στην κνήμη. Ο γιατρός των «ερυθρολεύκων» Χρήστος Θέος μετά την εγχείρηση και σε συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε ότι είναι αρκετά πιθανό να επανέλθει πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις. 

Ένα μήνα αργότερα, στις 6 του Οκτώβρη, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, περπάτησε με μια πατερίτσα και είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη για να επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Όπως ήταν φυσική, η εμφάνιση του Μαροκινού σκόρπισε τον ενθουσιασμό στου Ρέντη καθώς οι άνθρωποι της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές χάρηκαν που αντίκρυσαν τον έμπειρο επιθετικό. 

Οι επόμενοι μήνες θα απαιτήσουν υπομονή, συνέπεια και καθημερινή δουλειά, με τον ίδιο να έχει ως μεγάλο στόχο να αφήσει σταδιακά πίσω του τις συνέπειες του τραυματισμού και να επιστρέψει στα γήπεδα.

Σε αυτή τη φάση, πάντως, όλα είναι ζήτημα χρόνου. Το σημαντικό είναι πως το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο Ελ Κααμπί έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στην αποκατάσταση.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του έχει πλέον ξεκινήσει. Ο δρόμος είναι μακρύς, όμως το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε και ο επιθετικός του Ολυμπιακού κοιτάζει πλέον μπροστά, με στόχο να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα» και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει: στον αγωνιστικό χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ