Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά και στο Περιστέρι αλλά με πρωταγωνιστή τον Τζολάκη που απέκρουσε πέναλτι στο 97' πήρε το διπλό επικρατώντας με 1-2 του Ατρομήτου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Οι Πειραιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, σημείωσαν δύο γκολ αλλά ένα γκολ του Κοστίνια έβαλε τον Ατρόμητο πάλι στο παιχνίδι. Οι Περιστεριώτες ανέβασαν στροφές μετά το 70ο λεπτό και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν αστοχώντας από την άσπρη βούλα.
Τρία γκολ από κεφαλιά
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, περιόρισαν την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων και επιχείρησαν να γίνουν απειλητικοί. Στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης απείλησαν όταν ο Ροντινέι κουβάλησε την μπάλα και σούταρε με το δεξί λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο Χουτεσιώτης παραχώρησε κόρνερ. Στο 15΄ο Ροντινέι απείλησε ξανά όταν μετά από πάσα του Κωστούλα ο Βραζιλιάνος δεν τοποθέτησε καλά το κορμί του και το αριστερό του πλασέ πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ροντινέι εκτέλεσε όμορφα το κόρνερ από δεξιά και ο Ρέτσος με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη για το 0-1. Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ συνέχισαν να κλείνουν τους διαδρόμους και να πιέζουν και στο 23' διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Κοστίνια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ελ Κααμπί με κεφαλιά έκανε το 0-2. Οι Περιστεριώτες μετά το δεύτερο τέρμα προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί και στο 37ο λεπτό στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή των φιλοξενούμενων μείωσαν σε 1-2 με κεφαλιά αυτογκολ του Κοστίνια.
Μπήκε με ταχύτητα ο Ολυμπιακός - Ο Ατρόμητος έχασε πέναλτι στο 97΄
Ο Ολυμπιακός μπήκε ορεξάτος και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 46' απείλησε με τον Ελ Κααμπί. Ο Βέλντε έβγαλε σέντρα από αριστερά με το δεξί, ο Μαροκινός βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου, όμως δεν μπόρεσε να βρει εστία με αριστερό πλασέ. Ένα λεπτό αργότερα Ο Βέλντε κινήθηκε ωραία από αριστερά, έκοψε προς το κέντρο, όμως το δεξί σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Χουτεσιώτη. Ο Ατρόμητος επιχείρησε να βγει μπροστά και πάτησε περιοχή δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 58ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν ξανά όταν ο Ροντινέι εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Κωστούλας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 69ο λεπτό μετά από κόρνερ, έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ο Ατρόμητος ανέβηκε μετά το 70', κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να γίνεται απειλητικός. Στο 82ο λεπτό ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα, ο Μανσούρ πήρε την κεφαλιά προ του Τζολάκη, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 91' ο Κοστίνια έκανε ένα σουτ από μακριά αλλά ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε την μπάλα. ΣΤο 97ο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση καθώς ο Φαν Φερτ βρέθηκε στην άσπρη βούλα αλλά ο Τζολάκης απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το τρίποντο για τον Ολυμπιακό
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον (78' Τσακμάκης), Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας (62' Τζοβάρας), Καραμάνης, Μπάκου (78' Καλοσκάμης), Καρλίτος (71΄Φαν Φερτ), Ουάρντα
Ολυμπιακός: Τζολάκης, Πιρόλα (78΄Ορτέγκα), Ρέτσος, Μπιανκόν (85' Κάρμο), Κοστίνια, Έσε, Γκαρθία (78' Μουζακίτης), Κωστούλας, Βέλντε (78΄Κοστίνια), Ροντινέι, Ελ Κααμπί (90' Γιάρεμτσουκ)