Το αντιλαμβάνεσαι σε κάθε συζήτηση, δημόσια η μη, που γίνεται στην Ολλανδία, μεταξύ παικτών, τεχνικού τιμ και κάθε μέλους της αποστολής του ΠΑΟΚ. Τα πάντα κινούνται γύρω από τον μεγάλο στόχο του Champions League.
Οι προπονήσεις, η στόχευση για τις μεταγραφές, τα πάντα. Όλοι ξέρουν ότι πιθανή συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης θα σημάνει ενα μεγάλο άλμα για την ομάδα.
Σε όλα τα επίπεδα. Το πολύ θετικό είναι ότι και ο προπονητής με το επιτελείο του από την πρώτη στιγμή έδειξαν αυτόν τον στόχο και δεν προσπάθησαν να βάλουν δικαιολογίες τύπου "θέλουμε χρόνο", "θα δούμε" κλπ.
Από την πρώτη κιόλας προπόνηση ο Φερέιρα ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι γι' αυτό τον κορυφαίο σκοπό θα δουλέψουν στην προετοιμασία.
Γι' αυτό οι προπονήσεις δεν έχουν ιδιαίτερα υψηλή ένταση, γι' αυτό και υπάρχει τόσο μεγάλη έμφαση στα στημένα που μπορούν να αποτελέσουν την λεπτομέρεια που θα φέρει την πρόκριση.
Είναι πολύ στοχευμένος ο τρόπος που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ και όλοι ελπίζουν να φανεί και άκρως αποτελεσματικός. Πλέον υπάρχει και η εμπειρία της περσινής σεζόν, ας μην το ξεχνάμε.
Από την έντυπη έκδοση της Metrosport