ΣΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών: Οι τέσσερις ξεχωριστές ενέργειες

Η λέσχη φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών μετατρέπεται σε σύνδεσμο και προβαίνει σε πράξεις αληλεγγύης.
ΣΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών: Οι τέσσερις ξεχωριστές ενέργειες

Με αφορμή την μετονομασία της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών σε Σύνδεσμο, τα μέλη της πήραν ξεχωριστές πρωτοβουλίες που τις δημοσιοποίησαν μέσα από ανακοίνωσή τους. Αναλυτικά:

«Η Τρίτη 30ή Ιουνίου 2026 σηματοδοτεί το τέλος μιας σπουδαίας διαδρομής. Είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Μια διαδρομή που ξεκίνησε αρχές Φεβρουαρίου του 2017, όταν μια παρέα ανθρώπων, με κοινή τρέλα και αστείρευτη αγάπη για τον ΠΑΟΚ ,αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι που θα άφηνε το αποτύπωμά του στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ στην επαρχία ,αλλά και στην ίδια την πόλη μας!

Από τότε μέχρι σήμερα, υπήρξε το μοναδικό ασπρόμαυρο σπίτι των φίλων του ΠΑΟΚ στα Γρεβενά. Ένας χώρος όπου ζήσαμε αμέτρητες στιγμές,άλλες καλές-άλλες άσχημες. Πανηγυρίσαμε τίτλους, πικραθήκαμε σε ήττες,τραγουδήσαμε, διαφωνήσαμε, αλλά στο τέλος ήμασταν πάντα μια παρέα, που, τελικά, με το πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε σε οικογένεια. Κορυφαία στιγμή και μεγάλη τιμή για μας και ουσιαστικά για το ίδιο το club, η επίσκεψη του Γιάννη Σαββίδη στα γραφεία μας ,κάνοντας πραγματικότητα στα επόμενα χρόνια ότι μας είχε υποσχεθεί από κοντά!

Χιλιάδες χιλιόμετρα γράφτηκαν στους δρόμους για να βρεθούμε δίπλα στον Δικέφαλο, είτε στο εσωτερικό της χώρας ,είτε στο εξωτερικό. Από εκδρομή σε εκδρομή, από γήπεδο σε γήπεδο, δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν για μια ζωή. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς μια ομάδα. Είναι τρόπος ζωής. Είναι ιδέα. Είναι ο λόγος που θα πεθάνουμε και δεν θα ξέρουν οι άλλοι από τι φύγαμε.

Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε να αποδείξουμε πως μια λέσχη φιλάθλων-ένα club ,μπορεί και πρέπει να προσφέρει στην κοινωνία. Με φιλανθρωπικές δράσεις και δωρεές στα Γρεβενά και όχι μόνο,σταθήκαμε δίπλα σε όσους είχαν ανάγκη, γιατί πιστεύουμε πως η δύναμη του κόσμου του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται μόνο στις κερκίδες ,αλλά και στην αλληλεγγύη.

Όμως κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή.

Από την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2026, γυρίζουμε σελίδα. Η ΛΕΣΧΗ μας μετονομάζεται σε ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και αποκτά νέο ΑΦΜ, μεταφέρεται σε νέα στέγη, αλλάζει το όνομα, αλλάζει η διεύθυνση….Δεν αλλάζει όμως η ψυχή,

η τρέλα, η πίστη, οι φωνές μας, εμείς οι ίδιοι….Όλοι μας θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία του ΠΑΟΚ στα Γρεβενά, με ακόμη μεγαλύτερο πάθος, περισσότερες εκδρομές, με περισσότερες δράσεις και με την ίδια αγάπη για τον Σύλλογο που μας ενώνει.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα τα μέλη, τους φίλους, τους χορηγούς, όσους στάθηκαν δίπλα μας, όσους πέρασαν έστω και για λίγο από τη ΛΕΣΧΗ και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή τη διαδρομή. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει χωρίς εσάς.

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ.

Συνεχίζεται. Πιο δυνατή. Πιο ενωμένη. Πιο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ από ποτέ.

Ο δρόμος συνεχίζεται.…και εμείς θα είμαστε πάντα εκεί να τον διασχίζουμε, γιατί απλά φτιάχτηκε για μας….Για τον ΠΑΟΚ. Για την ιδέα. Για την οικογένειά μας.

ΜΠΙΖΙΜ ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Για τελευταία φορά ,σαν ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ θα προβούμε σε 4 κινήσεις που τις αφιερώνουμε στα αδέρφια μας που φύγανε νωρίς και είχαν ρίζες από τον ασπρόμαυρο τόπο μας,στα αδέρφια ΛΙΑΚΑ,ΝΤΟΛΙΑ,ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ,ΤΖΗΜΟΡΩΤΑ,ΤΟΥΡΚΑΪΔΗ,ΠΑΤΣΙΟΛΑ,ΑΓΓΕΛΙΔΗ.

-Ενίσχυση με χρηματικό ποσό στον σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών , με το σπάνιο νευροεκφυλιστικό νόσημα BPAN (Beta-Propeller Protein- Associated Neurodegeneration).

-Ενίσχυση με χρηματικό ποσό στην μητέρα του Αποστόλη Τουρκαΐδη ,του αξέχαστου Σούρδου μας.

-Από την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026 εώς και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2026 στα ασπρόμαυρα Γρεβενά θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων,στην πυγμαχία. Ο ΠΑΟΚ μας θα είναι παρών με πληθώρα αθλητών και προπονητών και θα διεκδικήσει μετάλλια. Χρέος δικό μας να δηλώσουμε παρών στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της ασπρόμαυρης πόλης μας , αλλά και να είμαστε χορηγοί στα μεσημεριανά και βραδινά γεύματα όλης της αποστολής,βοηθώντας έστω και με αυτό το ελάχιστο ,ένα τμήμα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ,που πάντα μας κάνει περήφανους με τις διακρίσεις του.

- Ενίσχυση με χρηματικό ποσό στην εκδήλωση του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Αγκάλιασε με ,που θα διεξαχθεί στο Καστράκι Γρεβενών την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026.

Τα καλύτερα έρχονται….

Μετά τιμής και ασπρόμαυρης περηφάνιας

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2017».