Άρης: Ο Εκρέμ Κονούρ αλλάζει τα δεδομένα της μεταγραφής Σούταρ

Νέα ανατροπή στην υπόθεση του 30χρονου Σκωτσέζου
Άρης: Ο Εκρέμ Κονούρ αλλάζει τα δεδομένα της μεταγραφής Σούταρ

Νέα ανατροπή στην υπόθεση του Τζον Σούταρ, με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, να αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το επόμενο 48ώρο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Metrosport.gr,η υπόθεση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού από την Σκωτία είχε παρουσιάσει εμπλοκές τις τελευταίες ώρες, παρά τη συμφωνία όλων των πλευρών.

Συγκεκριμένα, υπήρχε συμφωνία στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Άρη περίμεναν τον Σούταρ αύριο (13/9) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», αλλά ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες, μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Ρέιντζερς πάγωσαν τη μεταγραφή του Σούταρ στον Άρη.

Ωστόσο, ο Εκρέμ Κονούρ με ανάρτησή στο Χ, αναφέρει ότι ο 30χρονο Σκωτσέζος αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα, ο Τούρκος δημοσιογράφος τονίζει ότι ο Σούταρ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρέιντζερς μέχρι το 2029, καθώς το προηγούμενο είχε διάρκεια μέχρι το 2027.

Παρόλα αυτά, ο Κονούρ δεν διευκρινίζει το status της μετακίνησης του 30χρονου κεντρικού αμυντικού στον Άρη, καθώς δεν ξεκαθαρίζει αν η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά αγορά ή δανεισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ