Η θέση του Ολυμπιακού για Ρεμπρόφ: «Δεν υφίσταται θέμα προπονητή»
Κατηγορηματικά διέψευσε ο Ολυμπιακός τα δημοσιεύματα από την Ουκρανία που τον ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Σύμφωνα με τις αναφορές αυτές, οι δύο πλευρές φέρονταν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ωστόσο από την πλευρά του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε επαφή με τον Ουκρανό τεχνικό, βάζοντας τέλος στα σχετικά σενάρια που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα.
Το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ είχε απασχολήσει ξανά την «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, όμως η διοίκηση του συλλόγου ξεκαθαρίζει πως δεν υφίσταται θέμα προπονητή αυτή τη στιγμή, καθώς η προσοχή είναι στραμμένη αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι.
Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο καθοριστικές αναμετρήσεις, οι οποίες θα κρίνουν σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν. Οι αγώνες απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ θεωρούνται κομβικοί για την τελική κατάταξη στην βαθμολογία και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Στο εσωτερικό των Πειραιωτών επικρατεί απόλυτη συγκέντρωση στα δύο αυτά παιχνίδια, καθώς ο αγωνιστικός στόχος προηγείται οποιασδήποτε άλλης συζήτησης.
Ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί με ψυχραιμία την κρίσιμη αυτή περίοδο, με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη αποκλειστικά στο γήπεδο και στα αποτελέσματα που θα καθορίσουν την ευρωπαϊκή του παρουσία την επόμενη σεζόν.