Ο Νομπόα ξεκαθάρισε τι ισχύει για τη διάρκεια του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ

Ο Νομπόα ξεκαθάρισε τι ισχύει για τη διάρκεια του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ

Τα οικονομικά μέτρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης κατά της Ρωσίας και η... κατρακύλα στο ρούβλι ήταν οι αιτίες για την αποχώρηση του Κριστιάν Νομπόα από τη Ντιναμό Μόσχας. 

 

«Περίμενα όλο το χρόνο για να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο. Μου έλεγαν διαρκώς αργότερα, όμως η πρόταση δεν ήρθε... Είχα βάλει μόνο έναν όρο, να είναι το συμβόλαιο μίνιμουμ 2.5 χρόνια. Μετά μου είπαν πως θα είναι... εξάμηνο και μάλιστα σε ρούβλια» τόνισε ο μέσος του ΠΑΟΚ.  

 

Ο Νομπόα θα απαντούσε θετικά στη Ντιναμό, αν οι καταστάσεις και οι προτάσεις ήταν διαφορετικές «Πως γίνεται ένας ξένος παίκτης να πληρώνεται σε ρούβλια. Αυτό είναι γελοίο. Όλοι οι παίκτες πληρώνονται σε ευρώ, αυτό γιατί να αλλάξει με μένα; Στη Ρωσία πληρωνόμουν σε ευρώ και έτσι δεν αποδέχθηκα την πρόταση» και κατέληξε: «Μέσα σε μια εβδομάδα η ισοτιμία ευρώ με ρούβλι κατρακύλησε και ο μισθός μου σε ευρώ... έβγαινε 300.000- 400.000 ευρώ το χρόνο. Δεν ήθελα να μείνω έπειτα από αυτό, πριν όμως ήθελα, γιατί ήταν μια σοβαρή ομάδα».

Παράλληλα εξήγησε γιατί αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Υπήρχε ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες όπως η Μαρσέιγ αλλά περισσότερο θεωρητικό. Ο ΠΑΟΚ ήταν η μόνη ομάδα που με προσέγγισε με τόσο σοβαρό τρόπο και μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση για συμβόλαιο 2.5 χρόνων που δέχτηκε. Είναι μια καλή επιλογή για μένα. Έχουμε μια καλή ομάδα και αρκετές πιθανότητες να βγούμε πρώτοι και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ