Ο Μπόλονι νίκησε τον Δώνη!

Ο Μπόλονι νίκησε τον Δώνη!

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, το οποίο είχε επτά γκολ, η Αλ Ιτιχάντ του Λάζλο Μπόλονι νίκησε με 4-3 την Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού τους υποχρέωσε στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα τους έπιασε στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς. Σταθερά στην πρώτη θέση βρίσκεται η Αλ Αχλί με 13 βαθμούς. 

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και στο 32΄ βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό με αυτογκόλ ο Σαραχίλι, το 2-0 έκανε ο Ρίβας στο 26΄ και έξι λεπτά μετά ο Μουβαλάντ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε οι παίκτες του Γιώργου Δώνη λίγο έλειψε στο δεύτερο 45άλεπτο να φέρουν τα πάνω κάτω.

 

Το δεύτερο ημίχρνο απέκτησε άγρια ομορφιά, καθώς η Αλ Χιλάλ κατάφερε με δύο γρήγορα γκολ, από τους Εντουάρντο (50΄) και Σαχράνι (66΄) να μειώσει σε 3-2. Όμως η Αλ Ιτιχάντ βρήκε απάντηση και πάλι, σκοράροντας στο 73΄ με τον Αμπουσαμπάν για το 4-2. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Αλμέιδα στο 84ο λεπτό.