Ο Καρυπίδης και οι «ζυμώσεις» στον Α.Σ.
Στις εξελίξεις οι οποίες πρόκειται να σημειωθούν στον Ερασιτέχνη Αρη μετατοπίζεται, ακόμα μία φορά, το ενδιαφέρον, καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένες με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ημέρα της «κρίσης», ως γνωστόν, η Τετάρτη με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην «επόμενη μέρα», η οποία –βέβαια- έχει ήδη ξεκινήσει.
Οπου… ποδοσφαιρικό τμήμα, σημειώστε και το όνομα του Θόδωρου Καρυπίδη.
Ο νεαρός επιχειρηματίας συνδέεται με τα όσα πρόκειται να διαδραματιστούν στον Α.Σ. Αρης, δεδομένου ότι οι άνθρωποι που προσανατολίζονται να διεκδικήσουν την ηγεσία, θα ήθελαν να γνωρίζουν τις προθέσεις του και –γιατί όχι- να ποντάρουν σε πιθανή οικονομική αρωγή. Ενας εξ’ αυτών είναι και ο Θωμάς Γιώτας, ο οποίος –μετά από καιρό- θα δώσει το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (23/9).
Όπως αφήνει να εννοηθεί ο πρώην πρόεδρος του Τ.Α.Π Αρης, δεν θέλει –σε αυτή τη φάση- να ασχοληθεί με τον Ερασιτέχνη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.
Οσον αφορά τον Καρυπίδη, όπως έδειξε και στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, γνωρίζει τα προβλήματα του Ερασιτέχνη, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.
Γίνεται, λοιπόν, κατανοητό πως η τελική στάση του επιχειρηματία θα καθορίσει –εν πολλοίς- και τις υποψηφιότητες για το χρίσμα της διοίκησης στον Α.Σ., όσο και τις μετέπειτα εξελίξεις.