«Ο Ιμόμπιλε διώχνει τον Μπερμπάτοφ»
Συνεχίζονται οι αναφορές του βουλγαρικού Τύπου στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ συντηρώντας τα σενάρια περί πιθανής αποχώρησής του τον Ιανουάριο.
Το νεότερο δημοσίευμα προέρχεται από την ιστοσελίδα focus-sport.net, η οποία επανέρχεται στο ζήτημα πιθανής αποχώρησης του Μπερμπάτοφ από την Τούμπα, συνδέοντάς την με την μεταγραφή Ιμόμπιλε.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρεται στις προσπάθειες του Ιβάν Σαββίδη να κάνει κάτοικο Τούμπας τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος, όπως τονίζεται, ψάχνει να βρει μια ομάδα που θα του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Euro 2016 με την εθνική Ιταλίας.
Ενδεχόμενη μεταγραφή του Ιμόμπιλε στον ΠΑΟΚ θα φέρει, σύμφωνα με τους Βούλγαρους, τον Μπερμπάτοφ στα πρόθυρα της εξόδου από την Τούμπα.