Ο αρχηγός επέστρεψε σπίτι του! (VIDEOS)
Έπρεπε να περάσουν έξι χρόνια για να επιστρέψει στο σπίτι του ο αρχηγός. Ο λόγος για τον Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος μετά το 2009 και έξι σεζόν στο εξωτερικό που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Σούτορ Μοντεγκανάρο, Ομπραντόιρο, Μπιλμπάο, Αναντολού Εφές και Μάλαγα θα φοράει και πάλι τα ασπρόμαυρα.
Η ΚΑΕ τον καλωσόρισε γράφοντας χαρακτηριστικά στην προσωπικής της σελίδα στο Facebook: «Τον υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ (μέλος της οποίας δεν έπαψε ποτέ να είναι) και θέλουμε μαζί του και με όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζήσουμε αυτά που πρέπει και μας αξίζουν».
Προσωπικοί λόγοι, όμως, τον ανάγκαζουν να μείνει για τουλάχιστον μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη και επέλεξε να τη συνδυάσει φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.