«Ντόπες» και συστάσεις από Κάμπος
Στο παρελθόν πέρασε από χθες η νίκη-πρόκριση του Άρη στις Σέρρες, επί του Πανσερραϊκού, καθώς την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο κόντρα στον ίδιο αντίπαλο η ομάδα γίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα. Ένα ματς τελείως διαφορετικό, από το προχθεσινό, και για τις δύο ομάδες αφού θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο...υποψιασμένοι αλλά και ενισχυμένοι αγωνιστικά, χωρίς τις πολλές αλλαγές βασικών που έκαναν οι δύο προπονητές.
Για τον λόγο αυτό, ο Πάουλο Κάμπος θέλησε χθες να προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντάς τους πως η αναμέτρησης της Κυριακής θα είναι τελείως διαφορετική και θα πρέπει να είναι καθ' όλα έτοιμοι για να "παλέψουν" στις δύσκολες συνθήκες που αναμένεται να αντιμετωπίσουν. Με λίγα λόγια τους θέλει υποψιασμένους και σε καμία των περιπτώσεων ανακουφισμένους επειδή νίκησαν τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη. Ο 57χρονος τεχνικός ξέρει πολύ καλά ότι εκτός από την προετοιμασία στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι και ψυχολογικά, και γι' αυτόν τον λόγο θέλησε να τους προετοιμάσει από χθες. Στο μεταξύ, η προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής προπόνηση μεταφέρθηκε για το πρωί.
Ο Γιάννης Τοπαλίδης ενημέρωσε τους παίκτες του Άρη ότι θα υπάρξουν σήμερα πληρωμές, όπως και την δέσμευση του Γαλανού για νέες πληρωμές στις 20 του μήνα, ώστε να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι στις γιορτές. Αγωνιστικά, ο Κάμπος δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, που σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου θα είναι εντελώς διαφορετική αφού θα επιστρέψουν οι παίκτες "πρώτης γραμμής".