Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο Μπράουνσβαϊγκ (19/11, 20:15), για την κανονική περίοδο του FIBA Europe Cup, με τον Τόμας Ντίμσα να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του αγώνα, καθώς η νίκη είναι μονόδρομος για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης και την ταυτόχρονη κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.
Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα χωρίς προβλήματα, με την συμμετοχή όλων των παικτών, ενώ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας δόθηκε έμφαση στην τακτική.
Ο Ντίμσα μίλησε στο paokbc.gr: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι η μοναδική ομάδα που μας έχει κερδίσει, οπότε έρχεται η ώρα να κάνουμε εμείς τη νίκη, όχι τόσο για να πάρουμε εκδίκηση, αλλά γιατί αυτή η νίκη θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και την πρώτη θέση του ομίλου μας.
Υπάρχει μόνο ένας στόχος για μας σε αυτό το παιχνίδι, η νίκη. Υπάρχει το πρέπει σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δε νομίζω ότι αυτό θα μας δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, παίζουμε στην έδρα μας, με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας θα έχουμε σίγουρα την απαιτούμενη ώθηση για να βγάλουμε την ενέργεια που χρειάζεται ώστε να πάρουμε τη νίκη».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Βρείτε μας και στο spotify