Ντίμσα: «Νιώθω άσχημα που δεν δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας»
Φανερά απογοητευμένος ήταν ο Τόμας Ντίμσα μετά την ήττα (89-74) του ΠΑΟΚ από την Μπιλμπάο. Ο Λιθουανός ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του «Δικεφάλου» στο σημερινό παιχνίδι, τελειώνοντας το παιχνίδι με 13 πόντους (4/8 τρίποντα).
Ο Λιθουανός έδωσε συγχαρητήρια στην Μπιλμπάο για την κατάκτηση του τροπαίου, μην μπορώντας να κρύψει την απογοήτευσή του για την ήττα.
Αναλυτικά:
«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Μπιλμπάο, έπαιξαν πιο physical και άξιζαν την νίκη. Νιώθω πολύ άσχημα, που δεν εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας και δεν δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας.
Πολλά πράγματα πήγαν λάθος, αλλά δεν είναι εύκολο τώρα που δεν έχω δει τα βίντεο» είπε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ 2 ενώ πρόσθεσε μιλώντας στους απεσταλμένους δημοσιογράφους «Δεν πετύχαμε τον τελικό μας στόχο και είμαστε απογοητευμένοι. Είναι αρνητικό το πρόσημο παρότι είχαμε προκριθεί επί της Μπραουνσβάινγκ με τρελό τρόπο και στη συνέχερια κερδίσαμε μια σειρά αγώνων ζωής και θανάτου».