Ντίας για το 3-3 στη Λαμία, αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ντίας για το 3-3 στη Λαμία, αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός με σπρώξιμο κατάφερε να φύγει με το 3-3 από τη Λαμία στον πρώτο του προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Ζιλ Ντίας αναφέρθηκε για το πρώτο του γκολ που πέτυχε με τα ερυθρόλευκα, αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα:

«Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ, δεν είμαι όμως τόσο ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Αλλά είναι ένα καλό αποτέλεσμα το 3-3 ενόψει του επόμενου ματς στην έδρα μας.

 

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα που μας παρέχει τα πάντα για να κάνουμε μία τέλεια χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Για τη συνέχεια και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

«Ξεκινάμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα κάνουμε τα πάντα για να παλέψουμε για τον τίτλο».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ