Νίκη για να μείνει «ζωντανός»

Νίκη για να μείνει «ζωντανός»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να σεβαστούν την αγωνία του κόσμου και να παραμείνουν στο παιχνίδι του τίτλου μέχρι το τέλος (19.30, Metropolis 95.5)

 

Το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να είχε ακόμη μεγαλύτερη σημασία εάν ο ΠΑΟΚ δεν είχε χάσει πριν από μερικές μέρες από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ήττα που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο -8. Οπως και να έχει, πάντως, πάντα ένα παιχνίδι μεταξύ αυτών των δύο ομάδων μαγνητίζει τα βλέμματα και ανεβάζει το... θερμόμετρο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλουν να σεβαστούν την αγωνία του κόσμου -που θα γεμίσει την Τούμπα- μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και να τα δώσουν όλα για τη νίκη, που θα τους κρατήσει στο παιχνίδι του τίτλου μέχρι το τέλος. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου από την πλευρά τους θα πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία, όπως ζήτησε, άλλωστε, ο Ιβάν Σαββίδης με χθεσινή του τοποθέτηση και να μην πέσουν στην παγίδα αυτών που περιμένουν τον Δικέφαλο στη γωνία προκειμένου να τον «σταυρώσουν» με εξοντωτικές τιμωρίες.

 

 

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

 

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν έχει πολλές επιλογές για το σημερινό ντέρμπι. Με δεδομένο ότι οι Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος δεν υπολογίζονται, ότι οι Πόζογλου, Κουλούρης και Πούγγουρας ενίσχυσαν χθες την Κ20 και οι Τζιόλης, Τζανδάρης και Μαντούρο δεν θα είναι διαθέσιμοι, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να παρατάξει τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κόστα και Ρατς στην άμυνα, τους Νομπόα, Κάτσε και Γκολάσα στα χαφ (ο Ισραηλινός θα δίνει βοήθειες και στην δεξιά πλευρά) και μπροστά τους Περέιρα, Μακ και Αθανασιάδη. 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ