Νίκη-ανάσα ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη

Νίκη-ανάσα ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη

Μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που είναι φανερό πως έχουν επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών, κάτι που παραδέχθηκε δημόσια και ο Ιγκόρ Τούντορ, ο Δικέφαλος θέλει να φθάσει στην νίκη με κάθε τρόπο για να πάρει τα πάνω του, εν όψει και της συνέχειας τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

 

Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ διεκδικεί απόψε το τρίτο «διπλό» στο πρωτάθλημα. Είχε κερδίσει στην Βέροια με 0-3, είχε επικρατήσει στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου με 1-2 και τώρα θέλει ένα ακόμη «τρίποντο».

 

Εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ είχε φθάσει κοντά στην «πηγή» για να κερδίσει τόσο τον Ηρακλή όσο και τον Αστέρα στην Τρίπολη, όμως και στα δύο προαναφερόμενα παιχνίδια «αυτοκτόνησε» αγωνιστικά.

 

Ο Τούντορ επιλέγει το 3-5-2 για την ομάδα του, συμπεριέλαβε 19 παίκτες στην αποστολή και υποχρεωτικά θα αφήσει έναν εκτός για να προκύψει η τελική 18άδα. Ζητά από τους παίκτες του σωστή αμυντική λειτουργία αλλά και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

 

Ο ΠΑΟΚ θα έχει απουσίες στην Μυτιλήνη καθώς δεν ταξίδεψαν με την ομάδα οι Μπερμπάτοφ, Κίτσιου, Χαρίσης, Βίτορ και Κόστα. Ο Κροάτης ανακοίνωσε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης την αποστολή για τον αποψινό αγώνα, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες:

 

Όλσεν, Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Λέοβατς, Σάμπο, Κάτσε, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Ζάιρο.

 

Ποια θα είναι η πιθανή ενδεκάδα; Ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, οι Σκόνδρας, Μαλεζάς και Τζαβέλας στην άμυνα. Στα χαφ οι Τζιόλης και Κάτσε, λίγο πιο προωθημένος ο Πέλκας ενώ στα άκρα επικρατέστεροι είναι οι Σάμπο και Ροντρίγκες.

 

Ο Τούντορ έχει στο μυαλό του και τον Λέοβατς και εφόσον τον προτιμήσει θα παίξει ο Κροάτης αριστερά και ο Ροντρίγκες στην δεξιά πλευρά. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστούν οι Μακ και Αθανασιάδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ