Nέος πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Γιάννης Μώραλης!
Η πρώτη απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι η παραχώρηση της προεδρίας στον Γιάννη Μώραλη.
Όπως έχει γίνει γνωστό, εντός 15 ημερών από την έκδοση του βουλεύματος θα πρέπει να παραχωρήσει τις μετοχές του σε φυσικό πρόσωπο με πόθεν έσχες, το οποίο θα δικαιολογεί το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξει διαπιστωτική πράξη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που θα τον κηρύσσει έκπτωτο λόγω της κακουργηματικής κατηγορίας που τον συνοδεύει στο βούλευμα.
Μαρινάκης: «Πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Γιάννης Μώραλης για τους μήνες που απομένουν μέχρι την πλήρη δικαίωσή μου»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.
Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.
Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης».