Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη μέσα στο 2026, με την Μπόρνμουθ να παίρνει σπουδαία νίκη στο "Τερφ Μουρ", επικρατώντας με 3-2, για την 23η αγωνιστική της Premier League.
Οι κόκκινοι στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, όλες μέσα στο 2026, δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη, έχοντας 36 βαθμούς, παραμένοντας στην 4η θέση. Από την άλλη πλευρά τα "κεράσια" έφτασαν τους 30 βαθμούς και ανέβηκαν στην 30η θέση.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, με τα τέρματα των Εβάνιλσον (27') και Χιμένεθ (33'). αλλά η Λίβερπουλ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με τον Φαν Ντάικ να μειώνει στο 45+1' (2-1) και τον Σόμποσλαϊ να ισοφαρίζει στο 80' (2-2). Ωστόσο, η Μπόρνμουθ δεν είχει πει την τελευταία της λέξη και στο 90+5' ο Αντλί έκανε το 3-2, δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη.