Νέα καθήκοντα του Κεχαΐδη στον ΠΟ Ξηροκρήνης
Ο Θοδωρής Κεχαΐδης επιστρέφει στον ΠΟ Ξηροκρήνης αναλαμβάνοντας τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας.
Παράλληλα, θα έχει την ευθύνη της ανάλυσης των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας, συμβάλλοντας στην αξιολόγηση και τη συνεχή βελτίωση της αγωνιστικής της λειτουργίας. Επιπλέον, θα είναι υπεύθυνος για την εκπαίδευση και την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου, με στόχο την πλήρη εναρμόνιση όλων των προπονητών με τη φιλοσοφία, τις αρχές και τη μεθοδολογία της Ακαδημίας. δεν αποτελεί ένα νέο πρόσωπο για τον σύλλογο, άλλωστε υπήρξε μέλος της ακαδημίας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της.
Στα 7 χρόνια της προηγούμενης παρουσίας του στον Π.Ο.Ξ, εργάστηκε ως προπονητής της Κ17, ενώ για 3 αγωνιστικές περιόδους διετέλεσε πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας. Υπό την καθοδήγησή του, η ομάδα πραγματοποίησε 3 εξαιρετικές χρονιές, εξασφαλίζοντας στις δύο από αυτές την παρουσία της στα Playoffs της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΜ.
Υπεύθυνος της ακαδημίας ο Κοβητίδης: Ο Γιώργος Κοβιτίδης θα συνεχίσει για 10η συνεχόμενη χρονιά ως Υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΠΟ Ξηροκρήνης. Αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που συνέβαλαν καθοριστικά στη δημιουργία και την ανάπτυξη της Ακαδημίας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της. «Με συνέπεια, αφοσίωση και ξεκάθαρο όραμα, συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι της, διατηρώντας τη φιλοσοφία και τις αξίες που έχουν καθιερώσει τον Π.Ο. Ξηροκρήνης ως ένα πρότυπο περιβάλλον ανάπτυξης για τους νεαρούς αθλητές» ανέφεραν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Παράλληλα με τον ρόλο του ως Υπεύθυνος Ακαδημίας, θα συνεχίσει να προσφέρει το έργο του και μέσα στο γήπεδο, ως: Πρώτος προπονητής των τμημάτων Κ16 και Κ17 κα προπονητής του τμήματος Κ10.