NBA: «Κλείνει το μάτι» στους Χιτ ο Αντετοκούνμπο
Ολοένα και πιο κοντά στη συμφωνία με τους Μαϊάμι Χιτ βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ο έλληνας φόργουορντ είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει από το Μιλγουόκι στο Μαϊάμι, με τον δημοσιογράφο Μαρκ Στάιν να μεταφέρει ότι στη συμφωνία θα εμπλακεί και τρίτη ομάδα, οι Ντιτρόιτ Πίστονς.
Ενα πρώτο σενάριο για την ανταλλαγή προβλέπει ότι οι Μπακς θα πάρουν τον Κελέλ Γουέρ, τον Χάιμε Γιάκεθ, τον Νίκολα Γιόβιτς, τον Ρον Χόλαντ, τον Κάρις ΛεΒέρτ και τέσσερις επιλογές πρώτου γύρου (δύο από το 2026, μία από το 2031 και άλλη μία από το 20233.
Οι Πίστονς θα πάρουν τον Τάιλερ Χίρο και οι Χιτ πέρα από τον Αντετοκούνμπο θα αποκτήσουν τον Μπόμπι Πόρτις και θα κρατήσουν τους Πέλε Λάρσον και Κασπάρας Γιακουτσιόνις που δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν.
Περιζήτητος ο «Giannis»
«Καυτό» αναμένεται και το φετινό καλοκαίρι όσον αφορά τον Γιάννη
Αντετοκούνμπο και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τους Μιλγουόκι Μπακς.
Για την απόκτηση του έλληνα φόργουορντ έχουν δείξει ενδιαφέρον πολλές ομάδες, ωστόσο δύο δείχνουν να έχουν προβάδισμα.
Σύμφωνα με τον έγκριτο NBA insider, Μαρκ Στάιν, οι Μαϊάμι Χιτ παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Έλληνα σούπερ σταρ, με ένα πιθανό πακέτο ανταλλαγής να περιλαμβάνει τους Τάιλερ Χίρο, Κελέλ Γουέρ, Χάιμε Χάκεζ, καθώς και το Νο. 13 του επερχόμενου draft.
Αυτή η συμφωνία είναι δεδομένο ότι θα περιλαμβάνει αυτούς τους τρεις παίκτες αλλά και επιπλέον ανταλλάγματα σε μελλοντικά picks.
Εκτός των Χιτ πάντως τις δικές τους, αρκετές πιθανότητες έχουν και οι Μπόστον Σέλτικς.