Προς ναυάγιο οδεύει η μετακίνηση του Μάρκους Ράσφορντ στην Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός πως οι «Μπλαουγκράνα» φαινόταν να πλησιάζουν στην απόκτηση του.
Μπορεί τις τελευταίες μέρες τα Μέσα σε Αγγλία και Ισπανία να μετέδιδαν οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του 28χρονου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Athletic», η συγκεκριμένη κίνηση συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες.
Ο λόγος, είναι ότι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, εισηγήθηκε την παραμονή του Έρικ Γκαρθία στο ρόστερ της ομάδας του, κάτι που σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει πλέον τον απαραίτητο χώρο στο μισθολόγιό της για να μπορέσει να τον δηλώσει για τα παιχνίδια της La Liga.
Πλέον, ο Ράσφορντ, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων του Ρουμπέν Αμορίμ και αναμένεται να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τις Μίλαν και Ντόρτμουντ να συνεχίζουν να ενδιαφέρονται πολύ έντονα για την απόκτησή του.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube