«Να κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε νέες αιματοχυσίες»
Το δικό του μήνυμα για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας σε εκδήλωση ελληνικών συλλόγων στο Ροστόφ.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ένας εκ των κεντρικών ομιλητών της εορταστικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στη δημοτική βιβλιοθήκη του Ροστόφ με την ευκαιρία της επετείου του «Όχι» και στο μήνυμά του επισήμανε:
«Ενθυμούμενοι όλους τους ήρωες που θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας και για τη νίκη επί του φασισμού. πρέπει τώρα στη δύσκολη και πολιτικά ταραγμένη εποχή, να θυμόμαστε τα δεινά, και την ανθρώπινη δυστυχία που φέρνει ο πόλεμος, οποιοδήποτε κακό και η βία. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να αποτρέψουμε στο μέλλον νέες αιματοχυσίες και πολέμους».