«Να αυξήσουμε τη διαφορά συνδυάζοντας νίκες με καλό ποδόσφαιρο»
Τον απολογισμό των τριών φιλικών που έδωσε ο Άρης στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος έκανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης.
Ο υψηλόσωμος επιθετικός έκανε λόγο για νοοτροπία νικητή, καθώς και για την αυτοπεποίθηση που αποκτά ο ίδιος από τις συμμετοχές και τα γκολ που σημείωσε. «Είναι η νοοτροπία που έχουμε αποκτήσει φέτος να κερδίζουμε πάντα και παντού. Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε, έστω και φιλικά, έτρεξαν, ίδρωσαν αλλά με τις νίκες που πήραμε αυξήσαμε την δική μας ψυχολογία», σημείωσε και πρόσθεσε:
«Όταν είσαι επιθετικός και έχεις επαφή με τα δίχτυα αποκτάς αυτοπεποίθηση και παίρνεις οξυγόνο. Είναι ευχάριστο να βγάζεις στο γήπεδο όσα σου ζητάει ο προπονητής. Αναφερόμενος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και το αν ο κόσμος θα δει κάτι καλύτερο, είπε: «Ολοι περιμένουμε κάτι παραπάνω από την ομάδα, είμαστε πρώτοι και θα κοιτάξουμε να αυξήσουμε την διαφορά συνδυάζοντας νίκες με καλό ποδόσφαιρο».