Τι ψάχνεις;

Μπορεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αν αποκτηθεί;

Metrosport Team πριν 3 χρόνια

Ξένο σώμα είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο Αμβούργο. Ο Έλληνας αμυντικός δεν υπολογίζεται από το γερμανικό σύλλογο, η μεταγραφή του στην Κίνα δεν προχώρησε και πλέον αναζητά την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ και φρόντισαν για αυτό οι Γερμανοί. Το Αμβούργο έδωσε άδεια στον κεντρικό αμυντικό να παραμείνει στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη ώσπου να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την ομάδα (30 Ιουνίου) και μπορεί να προπονείται με την ομάδα του ΠΑΟΚ ώστε να διατηρηθεί σε φόρμα.

Ωστόσο, η πλευρά των «ασπρόμαυρων» το διαψεύδει, διαβεβαιώνοντας ότι δεν έχει έρθει κανένα αίτημα στα γραφεία τους και τονίζοντας ότι είναι δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες και με την ομάδα να προετοιμάζεται για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος να γίνει η ενσωμάτωση ενός ποδοσφαιριστή.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν είναι ένας τυχαίος παίκτης. Έχει παραδεχθεί την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και το όνομα του έχει ακουστεί ουκ ολίγες φορές στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των «ασπρόμαυρων».

Εσείς πιστεύετε ότι ο Έλληνας αμυντικός είναι μια καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ ενόψει του καλοκαιριού;

Διαβάστε σχετικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ