Μπαλωθιές ελπίδας

Μπαλωθιές ελπίδας

Μπορεί ο Εργοτέλης να έχει ελάχιστες ελπίδες παραμονής, ωστόσο οι Κρητικοί δεν το βάζουν κάτω και μετά το 2-1 επί του Πανθρακικού δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους.

 

Οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και σκόραραν στο 22ο λεπτό με τον Χαλκιαδάκη, με το 1-0 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Πανθρακικός απάντησε και έφτασε στην ισοφάριση με τον Μεχία στο 67’. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Ηρακλείου πέτυχε ο Τζιλάς στο 84ο λεπτό και ενώ ο Εργοτέλης δύο λεπτά νωρίτερα είχε μείνει με 10 ποδοσφαιριστές!

 

Πλέον ο Εργοτέλης μείωσε στους 6 βαθμούς την διαφορά του από θέση παραμονής, ενώ ο Πανθρακικός μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες μιας και ισοβαθμεί με τον Πλατανιά σε θέση υποβιβασμού, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

Οι συνθέσεις: 

 

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λουβιόν, Γκοργκς, Πίτσος, Μπόε, Καζναφέρης (72΄ Ούλα), Καλέ, Χαλκιαδάκης, Ολαϊτάν (62’ Γιουσούφ), Τζιλάς 

 

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ντιγκινί, Εμπόου, Κάσες, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Ρομέου (63’ Μάρτινς), Μελίσσης, Τσουμάνης (46’ Ίγκορ)